Cer. Ofertă     Găsiți-ne
 
ro | en | hu

Despre Noi

Suntem din 1998 prezenți pe piața națională și internațională a furnizorilor de transporturi și servicii de logistică. În prezent dispunem de 80 de camioane tip Mega Tautliner, cu ajutorul cărora încercăm să satisfacem toate dorințele clienților noștri, acest număr fiind în continuă creștere.

Satisfacția clienților noștri este cel mai important lucru, deoarece garantează dorința continuă de îmbunătățire a serviciilor noastre.

Succesul nostru în trecut și în viitor se datorează furnizării de soluții, mulțumit atitudinii și angajamentelor colegilor cu un grad ridicat de pregătire, profesionism, motivație și experiență, astfel fiecare transport de la comandă la livrare este soluționată cu cea mai mare prudență. Comunicarea directă prin telefon și GPS cu șoferii permite supravegherea permanentă a transportului.

Personalul bine pregătit

  • este responsabil pentru transportul Dvs. de la comandă până la finalizarea livrării; 
  • este în contact zilnic cu clienții noștri, cu șoferii, respectiv cu manipulanții;
  • urmărește transportul cu ajutorul celor mai moderne sisteme telematice.

Să fie vorba de regim de camion complet sau încărcări parțiale – noi oferim soluția potrivită pentru orice tip de transport!
Ne străduim în continuu să oferim cea mai bună soluție clienților noștri. Putem fi mândri pe realizările din trecut, dar ne axăm pe îmbunătățirea continuă a performanțelor noastre.