Cer. Ofertă     Găsiți-ne
 
ro | en | hu

Servicii

Poate fi vorba de mărfuri paletizate, deÈ™euri de hârtie, sau orice alt tip de marf?, camioanele noatre tip Mega Tautliner cu o înălÈ›ime interioară de trei metrii se potrivesc apropape la orice tip de transport.

Trans Pink International vă oferă cea mai bună soluÈ›ie la preÈ› competitiv atât pentru transport intern, cât È™i pentru export, chiar È™i în caz de încărcare parÈ›ială.

Oferim de asemenea organizarea de transporturi supradimensionate, cum ar fi:  combine, tractoare, maÈ™ini industriale, cisterne agricole, alte maÈ™ini si obiecte ale căror dimensiuni depășesc standardele pentru transportul rutier de mărfuri.

Suntem experÈ›i È™i în serviciile de transport expres (rapid) datorită utilizării mijloacelor de transport performante, iar dacă situaÈ›ia cere, prin echipaj de doi È™oferi garantăm cel mai scurt termen de livrare. La dorinÈ›a clientului transportul expres (rapid) se poate realiza în regim door to door (de la ușă la ușă) sau la depozitul cuvenit, chiar È™i cu ajutorul camionetelor Sprinter, cu o încărcabilitate de 1-8 paleÈ›i (1,5 tone).